l’equip
1451
page-template-default,page,page-id-1451,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

l’equip

Clara González

Clara

Directora del centre

Guia Montessori Casa d’infants (3-6)

 • Amant de l’art, la música i la natura.
 • Apassionada de l’ésser humà.
 • Psicòloga especialitzada en infància i educació.
 • Guia Montessori de Casa d’infants (de 2,5 a 6 anys).
 • Assistent Montessori AMI de Taller (6 a 12 anys)
 • Pedagoga certificada per Pikler Lòczy en motricitat lliure.
 • Experta en neurociència i gestió emocional.
 • Facilitadora de Disciplina Positiva en la primera infància, famílies i aules.
 • Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans
 • Formada en ioga i mindfulness infantil.
 • Especialitzada en música i art.
 • Formadora de formadors.

Des que era una nena sempre he volgut treballar amb infants, em meravellen les capacitats i creativitat de la infància.

 

Vaig començar la meva carrera professional com a psicòloga acompanyant a infants, adolescents, famílies i educadors en el món de la pedagogia i l’educació. Fa 7 anys un grup d’adolescents em va fa repensar la forma d’educar al ser humà i és quan decideixo formar-me com a Guia Montessori.

 

Durant aquest temps he orientat i format a varis centres públics i privats i als seus equips d’educadors en l’aplicació de la pedagogia Montessori, Pikler i disciplina positiva.

 

He participat en congressos i trobades divulgant la pedagogia Montessori.

 

Els últims 6 anys de la meva trajectòria he centrat les meves energies en treballar amb infants com a professional i com a mare (amb els meus fills), aplicant de manera pragmàtica la pedagogia, i puc garantir que aquest tipus d’educació és realment una preparació per a la vida que tot infant hauria de tenir l’oportunitat de gaudir.

 

És per això que decideixo teixir el projecte Montessori Lleida, agafant el timó d’aquell vaixell. Vull adquirir el compromís de compartir-ho amb la meva comunitat i donar-li a Lleida un centre 100% Montessori, on els infant i famílies gaudeixin dels beneficis que jo he experimentat.

Foto_Marta_2

Marta

Assistent AMI de Casa d’infants (3-6 anys)

 • Amant dels invents, la creativitat i de descobrir llocs naturals.
 • Assistent de Casa d’infants (3-6) certificada per l’AMI
 • Tènica Superior en Educació Infantil
 • Formada en Educació Emocional a l’Aula
 • Experta en hort escolar

Des de ben petita, somiava ser educadora…seia les nines i els ninos al sofà del menjador per explicar-los contes i cantar-los cançons, tot imitant la meva estimada senyoreta Dolors i, des que sóc mare, he reafirmat la meva vocació.

 

Més de mil vegades he llegit que tenim la feina més bonica i enriquidora del món… i penso que és ben cert! Doncs tenim la gran sort de poder acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge i descoberta i, alhora, d’aprendre a fer-ho cada dia millor, tot observant-los.

 

Gaudeixo creant amb les mans: cuinant, cosint, fent manualitats, inventant coses…

 

M’agrada llegir i formar-me contínuament.

 

Procuro agrair a la vida tot el què em passa, el bo i el “no tant”, ja que, segurament, darrera de tot plegat en sorgirà algun aprenentatge per fer, per progressar, i per tirar endavant amb molta més força!

 

M’omplen d’energia els caps de setmana al poble amb la família, el contacte amb la natura, caminar pel bosc buscant tresors naturals i l’olor de l’herba mullada.

 

I els estius al càmping, les estones de tertúlia i jocs a la caravana, passejar per la platja, fer castells i caminets a la sorra, buscar petxines…

 

I, de tant en tant, m’agrada tenir moments per escoltar música, trobar-me i somiar, perquè tal com diuen, a vegades els somnis es fan realitat. Montessori Lleida és per mi aquest somni i una bonica oportunitat per créixer personal i professionalment, n’estic convençuda!

IVET

Ivet

Guia Montessori Comunitat intantil (0-3 anys)
Coordinadora 0-6 a Montessori Lleida

 • Graduada en educació infantil per la UdL.
 • Guia AMI 0-6
 • Monitora de lleure

Em considero una persona alegre, positiva i empàtica per entendre als més petits.

 

Sempre tinc ganes de conèixer i descobrir coses noves i gràcies a això vaig descobrir a Montessori. Arran d’aquí la meva passió va anar augmentant i m’he format com a Guia Montessori en la etapa dels 0 als 6 anys.

 

Aposto per una educació en què s’ensenyin valors, que proporcioni eines per l’autonomia i que s’adapti als diferents processos maduratius, ritmes i estils d’aprenentatge dels infants.

 

M’agrada passar el temps lliure fent esport i alguna escapada a la natura, com també anar en bicicleta o nedar.

 

Poder descobrir Montessori m’ha resultat una de les millors experiències de la meva vida, observar l’infant amb una mirada pura, conèixer què ocurre en les diferents etapes i descobrir-ho en primera persona és molt enriquidor i bonic.

Paula

Paula

Asssistent Montessori Comunitat intantil (0-3 anys)

 • Enamorada dels somriures, la creativitat i la natura.
 • Graduada en Magisteri d’Educació Infantil (UDL).
 • Certificada en Disciplina Positiva en la familia per l’Associació Americana de Disciplina Positiva.
 • Monitora de Lleure Infantil i juvenil.
 • Experiència professional a Edimburg en llengua anglesa.

Llevadora o mestra d’infantil? Aquest era el meu dubte quan amb només divuit anys havia de donar resposta a aquella famosa pregunta: Què vols ser de gran?

El que estava clar és que havia d’estar envoltada d’infants i amb el pas dels d’anys m’adono de l’encertada que va ser aquella decisió.

Després dels magnífics anys de carrera em plantejava quin tipus de mestra volia ser, a quin tipus d’escola m’agradaria aterrar, si la tasca educativa començava i acabava en una escola,… decidint finalment deixar aquest rebombori de qüestions en stand-by iniciant un viatge a l’estranger.

Aquesta experiència de vida m’ha ajudat a créixer personal i professionalment trobant resposta a molts d’aquells plantejaments. Avui en dia no puc concebre l’educació sinó és des del respecte, l’amabilitat i l’amor i no em puc sentir més afortunada i agraïda de tenir l’oportunitat d’aprendre i formar part d’aquest projecte.

Em considero una persona entregada, sensible, alegre, creativa, reflexiva, amant de les coses fetes des de l’amor i la il·lusió. M’encanta cuinar, crear coses amb les mans, escoltar música, viatjar, estar a prop del mar i veure postes de sol.

Ares

Ares

Educadora Montessori de Niu (0-1 any)

 • Tècnica superior en Educació Infantil.
 • Assistent Montessori AMI
 • Monitora de Lleure Infantil i Juvenil.

Fa nou anys en vaig endinsar dintre de l’educació, en l’àmbit del lleure, com a monitora de Patinatge Artístic. Allí vaig veure molt clar, que el meu futur havia de ser amb els nens, i més concretament en l’educació dels nens.

 

En vaig anar formant tant en l’àmbit educatiu, com del lleure, fins arribar al dia d’avui. On tinc la gran sort de poder ser educadora de l’espai Niu a Montessori Lleida.

 

Apassionada dels recursos fets amb amor. M’encanta poder treballar des del terra de casa amb música de fons, i les millors idees em sorgeixen seguda a la meva pedra preferida del riu Garona.

 

Crec en una educació respectuosa, on deixar que l’infant decideixi pautar els seus propis temps d’aprenentatge. On potenciar l’autonomia i l’amor, seguin els punts claus.

NoemiF

Noemí

Educadora Montessori de Niu (0-1 any)

 • Grau superior en Educació Infantil.

L’any 2022 vaig titular-me com a tècnica superior en Educació Infantil, i vaig tenir la sort i el plaer ,de fer les pràctiques a l’Escola Montessori Lleida.

 

Quan estudiava la teoria em donava compte del què m’apassionava aquesta professió, però quan vaig realitzar les pràctiques, vaig tenir clar que aquesta professió volia que m’acompanyés tota la vida.

 

Formar part de l’educació i desenvolupament dels infants, del seu dia a dia, en l’assoliment dels seus reptes,  em plena de vida i felicitat. No m’imagino dedicant-me a una altra cosa que no sigui ser mestra.

 

Em considero una persona molt entregada, responsable i positiva. En les meves estones de lleure m’agrada gaudir sempre d’un bon llibre o passejant per la natura. Dono el 100% de mi en tots els projectes que desenvolupo, com a persona i com a professional.

 

Com a mestra en una escola Montessori crec en una educació responsable i respectuosa, fomentant l’aprenentatge personalitzat de cada infant, apostant per la llibertat de moviment i fomentant la seva autonomia.

Esther

Esther

Guia Montessori de taller (6-12 anys)

 • Graduada en Magisteri amb especialització d’anglès per la Universitat de Lleida
 • Màster Guia Montessori per a Taller 6-12 per AMI
 • Certificat d’Orientació Montessori 6-12 per AMI

Tot estudiant magisteri ja em va cridar l’atenció la pedagogia Montessori. Però ha estat gràcies al naixement de la meva filla que he retrobat aquesta filosofia de vida altre cop i ara sí que ha fet replantejar-me el meu projecte de vida. Després de 20 anys com a mestra de primària especialitzada en llengua anglesa estic preparada i motivada per submergir-me plenament en Montessori a través de presentar els aprenentatges de forma interconnectada i basada en l’interès de l’infant per guiar tan a la persona com al grup de forma integral i cooperativa en la conquesta de l’univers.

 

Aprecio i gaudeixo molt les petites coses de la vida. En la senzillesa i la claredat rau l’autenticitat de les coses. Es per això que admiro els infants, perquè son autèntics i genuïns. M’encanta aprendre i redescobrir el món a través dels seus ulls. Ens donen lliçons constantment sobre viure el present i el moment. No n’entenen de presses i temps. Quan això ho puc experimentar em fa sentir molt bé i, a més, em permet connectar millor amb ells.

 

Soc feliç compartint estones amb la meva família i amics, assaborint un bon àpat, rient, passejant, anant al teatre, visitant nous indrets i coneixent gent nova.

Meredtih

Meredith

Assistent Montessori de taller (6-12 anys)

 • Llicenciada en Belles Arts per la College of Creative Studies: Detroit, M
 • Estudis específics de especialització en Art
 • Cicle Formatiu de Grau Superior en Disseny d’interiors, L’ Escola D’art Municipal Leandre Cristòfol, Lleida
 • Formadora en anglès immersiu per infants i adults.

Començo la meva trajectòria professional com a docent en 1.993 i serà en 1.996 que trasllado la meva residència a Espanya i afegeixo a la meva experiència la formació en anglès per estrangers.

 

Vaig créixer als Estats Units, concretament a l’estat de Michigan a un entorn natural amb molta llibertat per explorar el bosc i el llac al costat de casa nostra. Es allí on vaig aprendre a apreciar la bellesa de la natura i el canvis de les estacions. Vam fer caminades interminables i vam aprendre a identificar la flora local, a veure i respectar la visa silvestre al nostre entorn.

 

Un dels últims projectes en els que vaig treballar abans de venir a Espanya va estar en la remodelació comunitària en el sud-oest de Detroit. Aquest projecte es va centrar en la tutorització dels infants del barri amb el quals vam treballar alternatives pacífiques a través de l’art, la cultura, la creativitat i la innovació que van servit r de catalitzadors per revitalitzar i reinventar la comunitat.

El projecte es va desenvolupar des de zero i en estreta col·laboració amb altres socis locals per ensenyar als infants a pintar mural al mateix temps d’inculcar-los valors i a ajudar-los a créixer en confiança en si mateixos.

 

Aquest projecte va ser determinant en la meva creença de que l’art i la creativitat són necessaris per l’educació de les persones, i poden nodrir-les i alentar-les a ser solidàries, forts i empàtiques independentment dels obstacles i entorns desafiants en el que creixin.

 

Considero com aspectes clau en l’educació el treball d’àrees com les arts, la cultura, la gastronòmica del món per connectar els aprenentatges acadèmics.

 

Al meu temps lliure m’encanta la jardineria, llegir, cuinar, i per suposat pintar i dibuixar.

Joana-500

Joana

Formadora de música i psicòloga

 • Graduada en Psicologia per la UB
 • Monitora de lleure titulada
 • Especialitzada en música
 • Cantant, guitarrista i compositora
 • D’esperit entusiasta

Vaig començar a rebre classes de música quan tenia tres anys i a mesura que em feia gran em preguntava de quina manera l’ensenyaria jo, si tingués l’oportunitat de fer-ho. L’interès per treballar amb infants es va eixamplar durant els anys de monitoratge (de casal, menjador i colònies). Allà anava introduint pinzellades musicals, inventant cançons amb finalitats principalment lúdiques. Veure que els infants es mostraven receptius a cantar-les em va empènyer a investigar el desenvolupament de la musicalitat en les etapes primerenques.

 

Vaig estudiar Psicologia a Barcelona, combinant els estudis amb la música. Actualment formo part de dos projectes: un de música jazz i l’altre de cançons pròpies.

 

Soc una enamoradissa de les paraules i tinc un llibreta on anoto les que descobreixo i m’agraden.

 

M’apassiona l’àmbit del llenguatge i la comunicació. És per això que mentre estudiava la carrera vaig decidir aprendre la llengua de signes catalana (LSC).

 

Penso que en l’aprenentatge musical hi juga un paper important el moviment natural i la lliure expressió del cos.

Carla

Carla

Tècnica Superior d’Educació Infantil.
Grau Superior Auxiliar d’Infermeria.

 • Tècnica Superior en Educació Infantil amb formació DUAL

Sóc una persona responsable, empàtica, simpàtica, extrovertida i m’agrada treballar en equip.

 

Des que sóc ben petita sempre he dit que em volia dedicar al món de l’educació i poder ensenyar i transmetre als més petits, el que els seria més essencial per el seu dia a dia i poder ficar el meu gra de sorra en el seu desenvolupament i aprenentatge.

 

El model Montessori sempre m’havia cridat l’atenció i fa dos anys vaig tenir la sort de poder fer un voluntariat a l’Escola Montessori de Lleida, que juntament amb les pràctiques d’auxiliar d’infermeria que vaig fer a pediatria, vaig tenir clar que em tenia que orientar definitivament al món de la educació infantil.