l’equip
1451
page-template-default,page,page-id-1451,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

l’equip

Clara González

Clara González

Directora del centre | Guia Montessori

 • Amant de l’art, la música i la natura.
 • Apassionada de l’ésser humà
 • Psicòloga especialitzada en infància i educació
 • Guia Montessori de Comunitat Infantil (de 2,5 a 6 anys)
 • Experta en neurociència i gestió emocional
 • Facilitadora de Disciplina Positiva en la primera infància, famílies i aules
 • Certificada en pedagogia de la motricitat lliure per Pikler Lòczy
 • Formada en ioga i mindfulness infantil
 • Especialitzada en música Montessori
 • Formadora de formadors

Des que era una nena sempre he volgut treballar amb infants, em meravellen les capacitats i creativitat de la infància.

 

Vaig començar la meva carrera professional com a psicòloga acompanyant a infants, adolescents, famílies i educadors en el món de la pedagogia i l’educació. Fa 7 anys un grup d’adolescents em va fa repensar la forma d’educar al ser humà i és quan decideixo formar-me com a Guia Montessori.

 

Durant aquest temps he orientat i format a varis centres públics i privats i als seus equips d’educadors en l’aplicació de la pedagogia Montessori, Pikler i disciplina positiva.

 

He participat en congressos i trobades divulgant la pedagogia Montessori.

 

Els últims 6 anys de la meva trajectòria he centrat les meves energies en treballar amb infants com a professional i com a mare (amb els meus fills), aplicant de manera pragmàtica la pedagogia, i puc garantir que aquest tipus d’educació és realment una preparació per a la vida que tot infant hauria de tenir l’oportunitat de gaudir.

 

És per això que decideixo teixir el projecte Montessori Lleida, agafant el timó d’aquell vaixell. Vull adquirir el compromís de compartir-ho amb la meva comunitat i donar-li a Lleida un centre 100% Montessori, on els infant i famílies gaudeixin dels beneficis que jo he experimentat.

Foto_Marta

Marta

Assistent AMI de Casa de Nens (3-6)

 • Amant dels invents, la creativitat i de descobrir llocs naturals.
 • Assistent de Casa de Nens (3-6) certificada per l’AMI
 • Tènica Superior en Educació Infantil
 • Formada en Educació Emocional a l’Aula
 • Experta en hort escolar

Des de ben petita, somiava ser educadora…seia les nines i els ninos al sofà del menjador per explicar-los contes i cantar-los cançons, tot imitant la meva estimada senyoreta Dolors i, des que sóc mare, he reafirmat la meva vocació.

 

Més de mil vegades he llegit que tenim la feina més bonica i enriquidora del món… i penso que és ben cert! Doncs tenim la gran sort de poder acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge i descoberta i, alhora, d’aprendre a fer-ho cada dia millor, tot observant-los.

 

Gaudeixo creant amb les mans: cuinant, cosint, fent manualitats, inventant coses…

 

M’agrada llegir i formar-me contínuament.

 

Procuro agrair a la vida tot el què em passa, el bo i el «no tant», ja que, segurament, darrera de tot plegat en sorgirà algun aprenentatge per fer, per progressar, i per tirar endavant amb molta més força!

 

M’omplen d’energia els caps de setmana al poble amb la família, el contacte amb la natura, caminar pel bosc buscant tresors naturals i l’olor de l’herba mullada.

 

I els estius al càmping, les estones de tertúlia i jocs a la caravana, passejar per la platja, fer castells i caminets a la sorra, buscar petxines…

 

I, de tant en tant, m’agrada tenir moments per escoltar música, trobar-me i somiar, perquè tal com diuen, a vegades els somnis es fan realitat. Montessori Lleida és per mi aquest somni i una bonica oportunitat per créixer personal i professionalment, n’estic convençuda!

Foto_Alexandra

Alexandra

Guia Montessori (0-3)

 • Guia Montessori AMI de Comunitat Infantil 0-3
 • Certificada en Montessori en l’etapa 0-6 per OMCI
 • Diplomada en Educació Infantil per la UdL
 • Formada en Disciplina Positiva i en la pedagogia de moviment lliure de Pikler.
 • Especialització en la importància del llenguatge en la primera infància

Entusiasta de les coses fetes amb les mans i amb amor. En el meu temps lliure m’agrada cosir i cuinar.Per a mi l’educació i Montessori és com el «plat especial de la padrina»: cada element o ingredient i cada pas és important i essencial, i són els petits detalls, la cocció lenta, el toc personal i l’estima, els que fan que el procés d’aprenentatge esdevingui especial.

 

He estat vinculada al món dels infants, el lleure i l’educació des dels 14 anys. Professionalment he estat 9 anys com a mestra i directora d’una llar d’infants rural, on he crescut i evolucionat a nivell laboral i  personal. En destacaria la relació propera i individualitzada amb l’entorn, les famílies i els nens i nenes, i la capacitat de gestió, d’adaptació i cerca de recursos per a donar resposta a les necessitats requerides.

 

Sóc també mare, i aquesta visió personal m’ha dotat de la perspectiva complementària per a valorar, respectar i admirar encara més la infantesa.

 

Il·lusionada i agraïda de formar part d’aquest projecte, i poder observar i acompanyar els nens i nenes i les seves famílies, gaudint plegats de una forma respectuosa d’educar.

Foto_Imma

Inma

Assistent Montessori AMI  de Comunitat Infantil (0-3)

 • Observadora de lupa, intrèpida viatgera, descobridora del món i capturadora d’instants a través del la fotografia.
 • Assistent Montessori de Comunitat Infantil (de 0 a 3 anys) per AMI
 • Guia Montessori de Comunitat Infantil (de 0 a 3 anys) per IMI
 • Graduada en Educació Infantil
 • Certificada en Disciplina Positiva de la Primera infància
 • Formada en ioga infantil

M’apassiona observar a cada nen perquè cadascú té una essència única, cada infant ve a donar-nos un aprenentatge humà, un aprenentatge des del cor.

 

Per mi formar part aquest projecte significa poder acompanyar als infants en un aprenentatge vivencial, gaudint cada dia de la seva autenticitat, permetent i acollint les seves emocions, escoltant i responent acuradament a les seves necessitats amb respecte, amabilitat i amor.

 

Després d’uns anys d’experiència en ambients Montessori fora de Catalunya  m’omple d’estima poder tornar a la meva terra, Lleida, i compartir la educació Montessori amb les famílies i infants de Ponent.

Foto_Maria

Maria

Mestra d’educació infantil. Especialitat en gestions creatives.

 • Enamorada dels somriures, la creativitat i la natura
 • Graduada en Magisteri d’Educació Infantil en l’especialitat de Gestions Creatives UDL
 • Certificada en Disciplina Positiva en la familia per l’Associació Americana de Disciplina Positiva
 • Monitora de Lleure Infantil i juvenil
 • Experiència professional a Edimburg en llengua anglesa

Llevadora o mestra d’infantil? Aquest era el meu dubte quan amb només divuit anys havia de donar resposta a aquella famosa pregunta: Què vols ser de gran?
El que estava clar és que havia d’estar envoltada d’infants i amb el pas dels d’anys m’adono de l’encertada que va ser aquella decisió.

Després dels magnífics anys de carrera em plantejava quin tipus de mestra volia ser, a quin tipus d’escola m’agradaria aterrar, si la tasca educativa començava i acabava en una escola,… decidint finalment deixar aquest rebombori de qüestions en stand-by iniciant un viatge a l’estranger.

Aquesta experiència de vida m’ha ajudat a créixer personal i professionalment trobant resposta a molts d’aquells plantejaments. Avui en dia no puc concebre l’educació sinó és des del respecte, l’amabilitat i l’amor i no em puc sentir més afortunada i agraïda de tenir l’oportunitat d’aprendre i formar part d’aquest projecte.

Em considero una persona entregada, sensible, alegre, creativa, reflexiva, amant de les coses fetes des de l’amor i la il·lusió. M’encanta cuinar, crear coses amb les mans, escoltar música, viatjar, estar a prop del mar i veure postes de sol.