l’equip
1451
page-template-default,page,page-id-1451,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

l’equip

Clara González

Clara

Directora del centre

Guia Montessori Casa d’infants (3-6)

 • Amant de l’art, la música i la natura.
 • Apassionada de l’ésser humà.
 • Psicòloga especialitzada en infància i educació.
 • Guia Montessori de Casa d’infants (de 2,5 a 6 anys).
 • Assistent Montessori AMI de Taller (6 a 12 anys)
 • Pedagoga certificada per Pikler Lòczy en motricitat lliure.
 • Experta en neurociència i gestió emocional.
 • Facilitadora de Disciplina Positiva en la primera infància, famílies i aules.
 • Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans
 • Formada en ioga i mindfulness infantil.
 • Especialitzada en música i art.
 • Formadora de formadors.

Des que era una nena sempre he volgut treballar amb infants, em meravellen les capacitats i creativitat de la infància.

 

Vaig començar la meva carrera professional com a psicòloga acompanyant a infants, adolescents, famílies i educadors en el món de la pedagogia i l’educació. Fa 7 anys un grup d’adolescents em va fa repensar la forma d’educar al ser humà i és quan decideixo formar-me com a Guia Montessori.

 

Durant aquest temps he orientat i format a varis centres públics i privats i als seus equips d’educadors en l’aplicació de la pedagogia Montessori, Pikler i disciplina positiva.

 

He participat en congressos i trobades divulgant la pedagogia Montessori.

 

Els últims 6 anys de la meva trajectòria he centrat les meves energies en treballar amb infants com a professional i com a mare (amb els meus fills), aplicant de manera pragmàtica la pedagogia, i puc garantir que aquest tipus d’educació és realment una preparació per a la vida que tot infant hauria de tenir l’oportunitat de gaudir.

 

És per això que decideixo teixir el projecte Montessori Lleida, agafant el timó d’aquell vaixell. Vull adquirir el compromís de compartir-ho amb la meva comunitat i donar-li a Lleida un centre 100% Montessori, on els infant i famílies gaudeixin dels beneficis que jo he experimentat.

Foto_Marta_2

Marta

Assistent AMI de Casa d’infants (3-6)

 • Amant dels invents, la creativitat i de descobrir llocs naturals.
 • Assistent de Casa d’infants (3-6) certificada per l’AMI
 • Tènica Superior en Educació Infantil
 • Formada en Educació Emocional a l’Aula
 • Experta en hort escolar

Des de ben petita, somiava ser educadora…seia les nines i els ninos al sofà del menjador per explicar-los contes i cantar-los cançons, tot imitant la meva estimada senyoreta Dolors i, des que sóc mare, he reafirmat la meva vocació.

 

Més de mil vegades he llegit que tenim la feina més bonica i enriquidora del món… i penso que és ben cert! Doncs tenim la gran sort de poder acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge i descoberta i, alhora, d’aprendre a fer-ho cada dia millor, tot observant-los.

 

Gaudeixo creant amb les mans: cuinant, cosint, fent manualitats, inventant coses…

 

M’agrada llegir i formar-me contínuament.

 

Procuro agrair a la vida tot el què em passa, el bo i el “no tant”, ja que, segurament, darrera de tot plegat en sorgirà algun aprenentatge per fer, per progressar, i per tirar endavant amb molta més força!

 

M’omplen d’energia els caps de setmana al poble amb la família, el contacte amb la natura, caminar pel bosc buscant tresors naturals i l’olor de l’herba mullada.

 

I els estius al càmping, les estones de tertúlia i jocs a la caravana, passejar per la platja, fer castells i caminets a la sorra, buscar petxines…

 

I, de tant en tant, m’agrada tenir moments per escoltar música, trobar-me i somiar, perquè tal com diuen, a vegades els somnis es fan realitat. Montessori Lleida és per mi aquest somni i una bonica oportunitat per créixer personal i professionalment, n’estic convençuda!

IVET

Ivet

Guia Montessori AMI de niu (0-1)

 • Graduada en educació infantil per la UdL.
 • Guia AMI 0-6 en formació
 • Monitora de lleure

Sóc una noia alegre, positiva i empàtica per entendre als més petits. Sempre tinc ganes de conèixer i descobrir coses noves i gràcies a això vaig descobrir a Montessori. Arran d’aquí la meva passió va anar augmentant i aquest any m’he endinsat a formar-me com a Guia Montessori.

Aposto per una educació en què s’ensenyin valors, que proporcioni eines per l’autonomia i que s’adapti als diferents processos maduratius, ritmes i estils d’aprenentatge dels infants.

Foto_Maria

Maria

Mestra Comunitat infantil (0-3)

 • Enamorada dels somriures, la creativitat i la natura.
 • Graduada en Magisteri d’Educació Infantil (UDL).
 • Certificada en Disciplina Positiva en la familia per l’Associació Americana de Disciplina Positiva.
 • Monitora de Lleure Infantil i juvenil.
 • Experiència professional a Edimburg en llengua anglesa.

Llevadora o mestra d’infantil? Aquest era el meu dubte quan amb només divuit anys havia de donar resposta a aquella famosa pregunta: Què vols ser de gran?

El que estava clar és que havia d’estar envoltada d’infants i amb el pas dels d’anys m’adono de l’encertada que va ser aquella decisió.

Després dels magnífics anys de carrera em plantejava quin tipus de mestra volia ser, a quin tipus d’escola m’agradaria aterrar, si la tasca educativa començava i acabava en una escola,… decidint finalment deixar aquest rebombori de qüestions en stand-by iniciant un viatge a l’estranger.

Aquesta experiència de vida m’ha ajudat a créixer personal i professionalment trobant resposta a molts d’aquells plantejaments. Avui en dia no puc concebre l’educació sinó és des del respecte, l’amabilitat i l’amor i no em puc sentir més afortunada i agraïda de tenir l’oportunitat d’aprendre i formar part d’aquest projecte.

Em considero una persona entregada, sensible, alegre, creativa, reflexiva, amant de les coses fetes des de l’amor i la il·lusió. M’encanta cuinar, crear coses amb les mans, escoltar música, viatjar, estar a prop del mar i veure postes de sol.

Foto_Alexandra

Alexandra

Guia Montessori AMI de Comunitat infantil (0-3)

 • Guia Montessori AMI de Comunitat Infantil 0-3
 • Certificada en Montessori en l’etapa 0-6 per OMCI
 • Diplomada en Educació Infantil per la UdL
 • Formada en Disciplina Positiva i en la pedagogia de moviment lliure de Pikler.
 • Especialització en la importància del llenguatge en la primera infància

Entusiasta de les coses fetes amb les mans i amb amor. En el meu temps lliure m’agrada cosir i cuinar.Per a mi l’educació i Montessori és com el “plat especial de la padrina”: cada element o ingredient i cada pas és important i essencial, i són els petits detalls, la cocció lenta, el toc personal i l’estima, els que fan que el procés d’aprenentatge esdevingui especial.

 

He estat vinculada al món dels infants, el lleure i l’educació des dels 14 anys. Professionalment he estat 9 anys com a mestra i directora d’una llar d’infants rural, on he crescut i evolucionat a nivell laboral i  personal. En destacaria la relació propera i individualitzada amb l’entorn, les famílies i els nens i nenes, i la capacitat de gestió, d’adaptació i cerca de recursos per a donar resposta a les necessitats requerides.

 

Sóc també mare, i aquesta visió personal m’ha dotat de la perspectiva complementària per a valorar, respectar i admirar encara més la infantesa.

 

Il·lusionada i agraïda de formar part d’aquest projecte, i poder observar i acompanyar els nens i nenes i les seves famílies, gaudint plegats de una forma respectuosa d’educar.

Foto-Ainhoa

Ainhoa

Assistent de Comunitat infantil (0-3)

 • Tècnica Superior en Educació Infantil amb formació DUAL

Em considero una persona molt activa, dinàmica, curiosa i sociable. Sóc molt extrovertida, tinc moltes ganes de viure noves experiències i estic oberta a tot tipus d’aprenentatge.

Sóc constant, responsable i compromesa amb la feina. Observadora i amb gran capacitat d’anàlisi. Facilitat pel treball en equip i per prendre decisions. A més a més sóc polivalent i flexible.

Sóc una apassionada dels esports, en particular del futbol i del pàdel. També m’agrada molt gaudir de la natura i del cinema, així com de trobar-me amb els meus i tenir cura de les persones que m’envolten. Sempre he mostrat especial interès en les tasques que requereixen un treball cooperatiu i interactiu amb les persones, tot i que també sóc molt flexible davant altres tipus de tasques laborals.

Ares

Ares

Assistent Montessori de Niu (0-1 any)

 • Tècnica superior en Educació Infantil.
 • Monitora de Lleure Infantil i Juvenil.

Fa nou anys en vaig endinsar dintre de l’educació, en l’àmbit del lleure, com a monitora de Patinatge Artístic. Allí vaig veure molt clar, que el meu futur havia de ser amb els nens, i més concretament en l’educació dels nens.

En vaig anar formant tant en l’àmbit educatiu, com del lleure, fins arribar al dia d’avui. On tinc la gran sort de poder ser educadora de l’espai Niu a Montessori Lleida.

Apassionada dels recursos fets amb amor. M’encanta poder treballar des del terra de casa amb música de fons, i les millors idees em sorgeixen seguda a la meva pedra preferida del riu Garona.

Crec en una educació respectuosa, on deixar que l’infant decideixi pautar els seus propis temps d’aprenentatge. On potenciar l’autonomia i l’amor, seguin els punts claus.

felix

Fèlix

Personal de suport

 • Graduat en Psicologia (UdL)
 • Cursant Màster en Psicopedagogia (UdL)
 • Certificat en llengua anglesa

Apassionat del món de la psicologia i, arran de la meva formació, també de l’educació. Sempre he estat una persona curiosa pel funcionament de la ment i comportament humà. Actualment, continuo formant-me en el camp de la psicologia educativa, especialment en l’àrea infantojuvenil, on m’agradaria enfocar el meu futur professional. Així mateix, la gran oportunitat que he tingut en haver realitzat les pràctiques de grau a l’escola Montessori i, posteriorment, poder treballar com a educador de suport a casa d’infant i a acollida de tarda m’enriqueix tant professionalment com personalment.

Em considero un noi responsable i social. M’agrada comunicar-me i entendre a les persones. Sempre treballo entenent i adaptant-me al funcionament d’allà on hi formo part per comprometre’m a aportar el màxim de mi mateix.