l’equip
1451
page-template-default,page,page-id-1451,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

l’equip

Clara González

Clara

Directora del centre

Guia Montessori Casa d’infants (3-6)

 • Amant de l’art, la música i la natura.
 • Apassionada de l’ésser humà.
 • Psicòloga especialitzada en infància i educació.
 • Guia Montessori de Casa d’infants (de 2,5 a 6 anys).
 • Assistent Montessori AMI de Taller (6 a 12 anys)
 • Pedagoga certificada per Pikler Lòczy en motricitat lliure.
 • Experta en neurociència i gestió emocional.
 • Facilitadora de Disciplina Positiva en la primera infància, famílies i aules.
 • Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans
 • Formada en ioga i mindfulness infantil.
 • Especialitzada en música i art.
 • Formadora de formadors.

Des que era una nena sempre he volgut treballar amb infants, em meravellen les capacitats i creativitat de la infància.

 

Vaig començar la meva carrera professional com a psicòloga acompanyant a infants, adolescents, famílies i educadors en el món de la pedagogia i l’educació. Fa 7 anys un grup d’adolescents em va fa repensar la forma d’educar al ser humà i és quan decideixo formar-me com a Guia Montessori.

 

Durant aquest temps he orientat i format a varis centres públics i privats i als seus equips d’educadors en l’aplicació de la pedagogia Montessori, Pikler i disciplina positiva.

 

He participat en congressos i trobades divulgant la pedagogia Montessori.

 

Els últims 6 anys de la meva trajectòria he centrat les meves energies en treballar amb infants com a professional i com a mare (amb els meus fills), aplicant de manera pragmàtica la pedagogia, i puc garantir que aquest tipus d’educació és realment una preparació per a la vida que tot infant hauria de tenir l’oportunitat de gaudir.

 

És per això que decideixo teixir el projecte Montessori Lleida, agafant el timó d’aquell vaixell. Vull adquirir el compromís de compartir-ho amb la meva comunitat i donar-li a Lleida un centre 100% Montessori, on els infant i famílies gaudeixin dels beneficis que jo he experimentat.

Foto_Marta_2

Marta

Assistent AMI de Casa d’infants (3-6 anys)

 • Amant dels invents, la creativitat i de descobrir llocs naturals.
 • Assistent de Casa d’infants (3-6) certificada per l’AMI
 • Tènica Superior en Educació Infantil
 • Formada en Educació Emocional a l’Aula
 • Experta en hort escolar

Des de ben petita, somiava ser educadora…seia les nines i els ninos al sofà del menjador per explicar-los contes i cantar-los cançons, tot imitant la meva estimada senyoreta Dolors i, des que sóc mare, he reafirmat la meva vocació.

 

Més de mil vegades he llegit que tenim la feina més bonica i enriquidora del món… i penso que és ben cert! Doncs tenim la gran sort de poder acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge i descoberta i, alhora, d’aprendre a fer-ho cada dia millor, tot observant-los.

 

Gaudeixo creant amb les mans: cuinant, cosint, fent manualitats, inventant coses…

 

M’agrada llegir i formar-me contínuament.

 

Procuro agrair a la vida tot el què em passa, el bo i el “no tant”, ja que, segurament, darrera de tot plegat en sorgirà algun aprenentatge per fer, per progressar, i per tirar endavant amb molta més força!

 

M’omplen d’energia els caps de setmana al poble amb la família, el contacte amb la natura, caminar pel bosc buscant tresors naturals i l’olor de l’herba mullada.

 

I els estius al càmping, les estones de tertúlia i jocs a la caravana, passejar per la platja, fer castells i caminets a la sorra, buscar petxines…

 

I, de tant en tant, m’agrada tenir moments per escoltar música, trobar-me i somiar, perquè tal com diuen, a vegades els somnis es fan realitat. Montessori Lleida és per mi aquest somni i una bonica oportunitat per créixer personal i professionalment, n’estic convençuda!

IVET

Ivet

Guia Montessori Comunitat intantil (0-3 anys)
Coordinadora 0-6 a Montessori Lleida

 • Graduada en educació infantil per la UdL.
 • Guia AMI 0-6
 • Monitora de lleure

Em considero una persona alegre, positiva i empàtica per entendre als més petits.

 

Sempre tinc ganes de conèixer i descobrir coses noves i gràcies a això vaig descobrir a Montessori. Arran d’aquí la meva passió va anar augmentant i m’he format com a Guia Montessori en la etapa dels 0 als 6 anys.

 

Aposto per una educació en què s’ensenyin valors, que proporcioni eines per l’autonomia i que s’adapti als diferents processos maduratius, ritmes i estils d’aprenentatge dels infants.

 

M’agrada passar el temps lliure fent esport i alguna escapada a la natura, com també anar en bicicleta o nedar.

 

Poder descobrir Montessori m’ha resultat una de les millors experiències de la meva vida, observar l’infant amb una mirada pura, conèixer què ocurre en les diferents etapes i descobrir-ho en primera persona és molt enriquidor i bonic.

Paula

Paula

Asssistent Montessori Comunitat intantil (0-3 anys)

 • Enamorada dels somriures, la creativitat i la natura.
 • Graduada en Magisteri d’Educació Infantil (UDL).
 • Certificada en Disciplina Positiva en la familia per l’Associació Americana de Disciplina Positiva.
 • Monitora de Lleure Infantil i juvenil.
 • Experiència professional a Edimburg en llengua anglesa.

Llevadora o mestra d’infantil? Aquest era el meu dubte quan amb només divuit anys havia de donar resposta a aquella famosa pregunta: Què vols ser de gran?

El que estava clar és que havia d’estar envoltada d’infants i amb el pas dels d’anys m’adono de l’encertada que va ser aquella decisió.

Després dels magnífics anys de carrera em plantejava quin tipus de mestra volia ser, a quin tipus d’escola m’agradaria aterrar, si la tasca educativa començava i acabava en una escola,… decidint finalment deixar aquest rebombori de qüestions en stand-by iniciant un viatge a l’estranger.

Aquesta experiència de vida m’ha ajudat a créixer personal i professionalment trobant resposta a molts d’aquells plantejaments. Avui en dia no puc concebre l’educació sinó és des del respecte, l’amabilitat i l’amor i no em puc sentir més afortunada i agraïda de tenir l’oportunitat d’aprendre i formar part d’aquest projecte.

Em considero una persona entregada, sensible, alegre, creativa, reflexiva, amant de les coses fetes des de l’amor i la il·lusió. M’encanta cuinar, crear coses amb les mans, escoltar música, viatjar, estar a prop del mar i veure postes de sol.

Ares

Ares

Educadora Montessori de Niu (0-1 any)

 • Tècnica superior en Educació Infantil.
 • Assistent Montessori AMI
 • Monitora de Lleure Infantil i Juvenil.

Fa nou anys en vaig endinsar dintre de l’educació, en l’àmbit del lleure, com a monitora de Patinatge Artístic. Allí vaig veure molt clar, que el meu futur havia de ser amb els nens, i més concretament en l’educació dels nens.

 

En vaig anar formant tant en l’àmbit educatiu, com del lleure, fins arribar al dia d’avui. On tinc la gran sort de poder ser educadora de l’espai Niu a Montessori Lleida.

 

Apassionada dels recursos fets amb amor. M’encanta poder treballar des del terra de casa amb música de fons, i les millors idees em sorgeixen seguda a la meva pedra preferida del riu Garona.

 

Crec en una educació respectuosa, on deixar que l’infant decideixi pautar els seus propis temps d’aprenentatge. On potenciar l’autonomia i l’amor, seguin els punts claus.

NoemiF

Noemí

Educadora Montessori de Niu (0-1 any)

 • Grau superior en Educació Infantil.

L’any 2022 vaig titular-me com a tècnica superior en Educació Infantil, i vaig tenir la sort i el plaer ,de fer les pràctiques a l’Escola Montessori Lleida.

 

Quan estudiava la teoria em donava compte del què m’apassionava aquesta professió, però quan vaig realitzar les pràctiques, vaig tenir clar que aquesta professió volia que m’acompanyés tota la vida.

 

Formar part de l’educació i desenvolupament dels infants, del seu dia a dia, en l’assoliment dels seus reptes,  em plena de vida i felicitat. No m’imagino dedicant-me a una altra cosa que no sigui ser mestra.

 

Em considero una persona molt entregada, responsable i positiva. En les meves estones de lleure m’agrada gaudir sempre d’un bon llibre o passejant per la natura. Dono el 100% de mi en tots els projectes que desenvolupo, com a persona i com a professional.

 

Com a mestra en una escola Montessori crec en una educació responsable i respectuosa, fomentant l’aprenentatge personalitzat de cada infant, apostant per la llibertat de moviment i fomentant la seva autonomia.

Irene-BR

Irene

Guia Montessori de taller (6-12 anys)

 • Psicopedagoga
 • Mestra de primària

El meu primer contacte amb el món de l’educació va ser en una escola bressol a Berlín. Allà feien servir el mètode Montessori i després de veure uns nens tan independents i capaços de prendre les seves pròpies decisions, sabia que aquell era el meu lloc. Des d’aleshores, m’he continuat formant i he explorat diferents llocs amb la pedagogia Montessori en ment, tant a Espanya com al Regne Unit.

 

Si hagués de triar tres paraules per definir-me, serien passió, respecte i afecte. Passió pel món de l’educació i tot el que l’envolta. Gaudeixo cada dia al màxim en compartir experiències amb els nens i tenir el privilegi d’acompanyar-los. El respecte és un valor fonamental a la meva vida, i l’aplico en tots els aspectes: des de la infància i els nens, fins a la natura i totes les persones amb les quals comparteixo la meva vida. Crec en la importància d’escoltar i comprendre les necessitats i desitjos dels altres, fomentant un entorn en què tots puguin créixer.

 

L’afecte és una força motivadora en el meu dia a dia. Crec que és important posar-ho en totes les coses que fas i que els que m’envolten ho sentin si ho necessiten.

 

M’encanta conèixer llocs nous, les rutes per la natura, els animals, llegir i els jocs de taula. La pedagogia Montessori s’ha convertit en la meva llar, ja que els seus principis ressonen profundament amb la meva visió del món i la meva concepció de l’educació. Treballar en Taller és una experiència enriquidora, perquè em permet acompanyar els nens en els seus increïbles descobriments quotidians. M’apassiona presenciar el desig insaciable que tenen els éssers humans per aprendre i fer les coses pel seu compte.

Ariadna

Ariadna

Assitent de taller (6-12 anys)

 • Graduada en educació infantil (URL)
 • Graduada en educació primària (UNIR)

La meva vocació ha estat encarada des de sempre al món de l’educació. Vaig cursar el grau d’educació infantil i després vaig continuar la meva formació fent el grau d’educació primària. Al llarg dels anys també he sigut monitora d’estiu en diferents casals esportius i escolars. Tot aquest recorregut m’ha permès estar en contacte amb infants de totes les edats!

 

Em considero una persona de les que veuen el got mig ple, curiosa, i apassionada per l’aprenentatge i creixement personal. En el meu temps lliure m’agrada sortir a passejar, anar al cinema, escoltar música i jugar a pàdel! Sempre ben acompanyada dels meus amics, amigues i familiars.

 

Durant la meva formació he pogut descobrir diferents metodologies, entre elles la Montessori, que han canviat la meva manera de veure el procés d’ensenyament-aprenentatge.

 

Crec en un infant capaç i actiu, que té unes idees i pensaments vàlids i propis. És a dir, una educació que respecti els ritmes dels infants i les seves maneres de fer i actuar.

 

Per tot això, és per mi molt emocionant poder formar part d’aquest projecte, on junts apostem pel respecte, l’autonomia i l’aprenentatge significatiu!

Joana-500

Joana

Formadora de música i psicòloga

 • Graduada en Psicologia per la UB
 • Monitora de lleure titulada
 • Especialitzada en música
 • Cantant, guitarrista i compositora
 • D’esperit entusiasta

Vaig començar a rebre classes de música quan tenia tres anys i a mesura que em feia gran em preguntava de quina manera l’ensenyaria jo, si tingués l’oportunitat de fer-ho. L’interès per treballar amb infants es va eixamplar durant els anys de monitoratge (de casal, menjador i colònies). Allà anava introduint pinzellades musicals, inventant cançons amb finalitats principalment lúdiques. Veure que els infants es mostraven receptius a cantar-les em va empènyer a investigar el desenvolupament de la musicalitat en les etapes primerenques.

 

Vaig estudiar Psicologia a Barcelona, combinant els estudis amb la música. Actualment formo part de dos projectes: un de música jazz i l’altre de cançons pròpies.

 

Soc una enamoradissa de les paraules i tinc un llibreta on anoto les que descobreixo i m’agraden.

 

M’apassiona l’àmbit del llenguatge i la comunicació. És per això que mentre estudiava la carrera vaig decidir aprendre la llengua de signes catalana (LSC).

 

Penso que en l’aprenentatge musical hi juga un paper important el moviment natural i la lliure expressió del cos.

Carla

Carla

Tècnica Superior d’Educació Infantil.
Grau Superior Auxiliar d’Infermeria.

 • Tècnica Superior en Educació Infantil amb formació DUAL

Sóc una persona responsable, empàtica, simpàtica, extrovertida i m’agrada treballar en equip.

 

Des que sóc ben petita sempre he dit que em volia dedicar al món de l’educació i poder ensenyar i transmetre als més petits, el que els seria més essencial per el seu dia a dia i poder ficar el meu gra de sorra en el seu desenvolupament i aprenentatge.

 

El model Montessori sempre m’havia cridat l’atenció i fa dos anys vaig tenir la sort de poder fer un voluntariat a l’Escola Montessori de Lleida, que juntament amb les pràctiques d’auxiliar d’infermeria que vaig fer a pediatria, vaig tenir clar que em tenia que orientar definitivament al món de la educació infantil.