Què fem?
1326
page-template-default,page,page-id-1326,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Què fem?

Montessori Lleida és el primer centre educatiu 100% Montessori a Lleida.

 

L’activitat educativa del centre és en horari de 8:00 a 17.15, amb servei d’acollida matinal i de tarda.

 

Tenim tres grups d’edat, el Niu, per infants des dels 6 mesos fins a l’any, la Comunitat infantil, des de l’any fins als 3 anys, i la Casa d’infants, dels dels 3 fins als 6 anys, on aplicarem els principis pedagògics Montessori, basats en el respecte al ritme evolutiu de cada infant i el suport al desplegament de totes les seves potencialitats.

 

D’altra banda, oferim estades per facilitar la conciliació laboral en les èpoques de Nadal, Setmana Santa i estiu.

També oferirem un acompanyament acurat a les famílies amb infants menors de l’any a través del programa anual “Nadons en família”.

 

També es s’oferim Tallers familiars relacionats amb la criança, tallers especialitzats per a infants, i altres activitats.

 

Realitzem consultoria privada a famílies en temes relacionats amb l’aprenentatge i la criança.

 

Al mateix temps, estem al servei d’altres professionals educatius, continuant la nostra tasca de formació a centres i professionals de l’educació, així com el nostre servei de consultoria a claustres i escoles.

 

L’espai està situat al barri de Cappont en Avinguda Valencia 27, al costat del mercat municipal.